15-17 Iunie 2017 la PAVILIONUL EXPOZITIONAL CONSTANTA
organizat de
Imagini de la evenimentul EED7
de anul trecut.
Ce este expozitia Electrica

Expozitia Electrica Demonstrativa este evenimentul unde cei mai importanti furnizori de materiale electrice isi prezinta portofoliul de produse si servicii. Expozitia se adreseaza atat profesionistilor din domeniu, cat si beneficiarilor finali.

Expozantii sunt specialisti din domeniu, companii cu renume si greutate in bransa, atat la nivel national, cat si international. Euro Vial Lighting organizeaza cu mandrie acest eveniment in fiecare an , incepand cu anul 2010.

Expozitia incearca sa acopere toate domeniile de interes atat pentru profesionisti cat si pentru proiecte pentru acasa.

Cine sunt Expozantii

Euro Vial Lighting incearca sa aduca in fiecare an cei mai cunoscuti si mai importanti parteneri. Expozantii sunt specialisti din domeniu, companii cu renume si greutate in bransa, atat la nivel national, cat si international. Avem companii din Lighting, Aparataj Electric, Echipamente electrice si Integratori Smart Home, specialisti in cladiri inteligente si solutii de ultima generatie.

 

Parteneri pentru acest eveniment

Partenerii strategici care sustin si ajuta Expozitia Electrica Demonstrativa sa fie un eveniment special pentru industria materialelor electrice.

Cine cu ce vine?

Ce prezinta expozantii nostri in cadrul Expozitiei Electrice Demonstrative? Vezi materialele de mai jos si orienteaza-te in functie de interesele tale!

Mai ai nevoie de alte motive sa vii la E.E.D.8?

 

Este cel mai important eveniment dedicat iluminatului, echipamentelor electrice si automatizarilor din zona. Ai specialisti din domeniu intr-un singur loc (vezi expozantii). Beneficiezi de multe promotii in perioada evenimentului

Solutii pentru proiectul tau:

  • Design Interior
  • Lustre moderne
  • Sisteme de iluminat wireless
  • Sute de modele de prize si intrerupatoare
  • Sistem de automatizare al locuintei
  • Solutii pentru reincarcare vehicule electrice
  • Sisteme de protectie la foc
  • Solutii pentru degivrare si incalzire electrica
Bonus!

La standul Euro Vial Lighting ai parte de consiliere de specialitate pentru
proiectul tau de acasa, gradina, sau orice spatiu comercial si industrial.

Imagini de la editiile EED Trecute.

Selecteaza anul din care doresti sa vezi imagini si delecteaza-te cu fotografiile noastre de pe parcursul editiilor Expozitiei Electrice Demonstrative trecute.

EED7 - 2016 | EED6 - 2015 | EED5 - 2014 | EED4 - 2013
Unde se tine Expozitia Electrica Demonstrativa 8?

Anul acesta Expozitia Electrica Demonstrativa se desfasoara la PAVILIONUL EXPOZITIONAL CONSTANTA, pe bulevardul Mamaia chiar la intrarea in statiunea Mamaia in zona Pescarie.

Harta inteligenta Google Maps iti permite sa vezi pe Google Streetview locatia. Trage Omuletul Galben de pe harta peste locatia evenimentului.