servicii

Expozitie Electrica Demonstrativa 2012 - editia 3

Expozitie Electrica Demonstrativa
2012
- editia 3

Euro Vial Lighting a gazduit cea de-a treia editie a Expozitiei Electrice Demonstrative (EED), eveniment dedicat atat partenerilor consacrati ai firmei, cat si utilizatorilor casnici care vor sa afle ultimele noutati in domeniul iluminatului.

Prin Expozitia Electrica Demonstrativa, manifestare ce a crescut de la un an la altul, Euro Vial Lighting doreste sa atraga segmente diferite de clienti si colaboratori. La aceasta manifestare organizata intre 24 si 26 mai, au participat 18 expozanti, parteneri importanti ai Euro Vial Lighting, cu care utilizatorii au putut discuta direct pentru a afla ultimele informatii in domeniu. De asemenea, expozantii au avut ocazia sa obtina feedback-ul direct din partea vizitatorilor.

Galerie foto Expozitie EDITIA 3

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg2.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg3.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg4.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg

Standurile care se regasesc la aceasta expozitie ofera vizionarilor ultimele solutii de iluminat LED sau ambianta, cele mai noi game de produse, dar si detalii privind eficienta energetica, un segment foarte important.

Un mesaj foarte important pe care Expozitia Electrica Demonstrativa il are la cea de-a doua editie este cel al educarii utilizatorului final pentru a avea o atitudine de consum verde, eficienta. Oricine, de la clientii traditionali la clientii noi sau beneficiarii finali, cei care vor sa-si renoveze locuinta ori sa-si construiasca o casa, vor gasi exact ce le trebuie in cadrul expozitiei organizate de Euro Vial Lighting. Acest eveniment a avut ca scop o comunicare directa cu clientul pentru obtinerea de impresii si reactii ale utilizatorilor finali.


S-a pus accentul pe energiile neconventionale deoarece majoritatea persoanelor din domeniu sunt familiarizate cu partea de vant, de energie eoliana.

Totodata, s-a venit cu diverse solutii pentru energia fotovoltaica, un domeniu promitator in Romania datorita surselor de energie inepuizabile, si anume caldura de la soare.

Intrarea la acest eveniment a fost libera. „Aceasta a treia editie este foarte bine organizata, dar ne dorim sa crestem de la an la an. Avem mai multe noutati si mai multi expozanti ca in anii trecuti si observam un interes foarte mare pentru produsele expuse. Dorim ca ultima saptamana a lunii mai sa devina traditionala pentru acest eveniment.” a declarat Virgil Lixandru, directorul general al Euro Vial Lighting, societate de echipamente si aparataj electric.

Aparitii in presa

A treia editie marca Euro Vial Lighting: Expozitia Electrica Demonstrativa - cele mai noi ...

Euro Vial Lighting gazduieste cea de-a treia editie a Expozitiei Electrice Demonstrative (EED), eveniment dedicat atat partenerilor consacrati ai firmei, cat si utilizatorilor casnici care vor sa afle ultimele noutati in domeniul iluminatului.

Citeste tot articolul Vezi toate aparitiile
Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image Logo Image