blog-top-header

Cum folosim iluminatul festiv in mod eficient

Cum folosim iluminatul festiv in mod eficient

-propunerea Euro Vial Lighting-

 

Se apropie Sarbatorile de Iarna 2022, de obicei decorezi sediul firmei tale atat la interior, cat si la exterior, incepand cu finalul lunii noiembrie. Faci asta pentru ca aceste Sarbatori aduc o stare de bine si trezesc copilul din noi cu fericirea si entuziasmul copilariei... Luminitele si decoratiunile impreuna cu playlistul cu melodii de sezon si ciocolata fierbinte contribuie la starea noastra de bine premergatoare Sarbatorilor!

Daca pentru muzica si bauturi calde si noi apelam la sfaturile profesionistilor din fiecare domeniu, pentru iluminat festiv ne permitem sa venim cu o propunere, care, speram noi, sa va fie de ajutor!

Toata lumea vorbeste despre economie de energie si despre reducerea consumurilor si cumva asta nu se potriveste cu "luminitele de Sarbatori" care sunt un consum in plus.

 

Dar... dar .... cum ar fi sa reusim sa imbinam si starea de bine data de "luminite" dar sa facem si economie.... 

Ar fi posibil? Ei bine, noi la Euro Vial Lighting, vedem o solutie....programatoarele orare!!!

 

Intai, analizezi cataloagele de iluminat festiv pe 2022, alegi produsele care iti plac, plasezi comanda la Euro Vial Lighting si ceri si sfatul reprezentantului pentru un programator orar, ca solutie de eficientizare!!!

Ce inseamna asta? Cu ajutorul programatorului orar, toata instalatia festiva si decoratiunile, va putea fi programata astfel incat in intervalul orar setat de tine luminile se dimeaza sau se sting si se reaprind la ora setata.

Pastram astfel si bucuria apropierii Sarbatorilor dar eficientizand consumul!

Descarca Cataloagele de iluminat festiv de mai jos:

 

 

        

 

Noi recomandam la produsele de iluminat festiv un kit de programator orar ce permite utilizatorului sa controleze o instalatie de la distantă folosind un smartphone prin aplicatii si/sau voce printr-un asistent vocal sau orice alt programator orar cu functie de programare directa, cu tastatura sau cu soft, cu functie astronomica...

Solicita reprezentantului Euro Vial Lighting oferta pentru programatorul orar potrivit circuitului tau! ... Din stoc....diverse modele... 

   

     

     Mentionam ca programatoarele orare se pot utiliza ulterior la alt circuit, instalatie electrica pentru eficientizare consum!                                         

Contacteaza-ne pentru detalii despre ofertele prezentate sau alte informatii:

 

   

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting