blog-top-header

Cutii metalice Spacial CRN de la Schneider Electric

Tablouri electrice metalice gama Spacial CRN

Schneider Electric propune o gama completa de tablouri electrice standard si personalizate, de inalta calitate, dedicate pentru utilizarea in distributia energiei electrice, retele de date si aplicatii de automatizare industriala.

Dulapurile metalice din gama Spacial CRN vin in diferite dimensiuni si optiuni de montaj. Acestea ofera o solutie robusta pentru mediul industrial, in care protectia componentelor electrice si electronice impotriva prafului si a impactului mecanic este principala cerinta. Pentru medii corozive dure, cum ar fi aplicatii petrochimice sau cerinte stricte de igiena, recomandam dulapurile metalice de la Schneider Electric.

Beneficiile utilizarii tablourilor electrice, metalice:

-Protectie impotriva umiditatii  datorita cutiei metalice etanse. In caz de inundatie, dulapurile metalice sunt proiectate sa reziste.

-Protectie la temperaturi ridicate - tablourile metalice sunt proiectate pentru a rezista la fluctuatiile externe de temperatura.

-Protectie impotriva pericolelor - in cazul in care tabloul electric este deteriorat, cablajul sau echipamentul electric pot suferi daune grave si pot deveni o problema pentru utilizatori. Solutia completa de tablouri electrice metalice asigura fiabilitatea si eficienta proceselor electrice, prin dulapuri metalice de inalta calitate, pentru aplicatii de distributie electrica si automatizare industriala.

 

Aici se poate vizualiza un catalog in engleza.

Descarca de aici fisierul cu repere in stoc sau cere oferta personalizata de la reprezentant EVL: https://www.eurovial.ro/contact

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting