blog-top-header

Despre protectie impotriva unui arc electric

Despre protectie impotriva unui arc electric

 

 

 

 

Stiati ca exista protectie împotriva arcului electric? Siguranta AFDD (Arc Fault Detection Devices), în combinatie cu întrerupatoarele automate modulare ofera o protecție completa la arc electric, supratensiuni, scurtcircuit si curenti reziduali (în varianta combinata cu întrerupator automat diferential).

Gasesti la Euro Vial Lighting multiple solutii pe aceasta tema!

 

 

Sigurante automate speciale cu protectie pentru incendiu
(pretabile si in mini proiecte : imobil regie proprie, food, ferme, spitale, fabrici)

 

 

Cum apar defectele de arc electric?
Defectele de arc electric cauzatoare de incendii au cel mai adesea caracteristici care nu pot fi detectate de circuitele traditionale de protectie, adica sigurantele automate si diferentiale. Aceste sigurante AFDD (Arc Fault Detection Devices) asigura protectie la scurtcircuit, protectie diferentiala si detectarea timpurie a arcului electric . Exemplu: un cablu poate fi strivit, tras /scos din priza in mod necorespunzator, poate fi ros de rozatoare, poate fi perforat de un cui, un holsurub, poate sa aiba o conexiune slabita de trecerea timpului si montajul deficitar, adica se creeaza un arc electric, caldura pe cablu creste iar AFDD-ul declanseaza imediat, eliminand sursa de incendiu . La verificarea sigurantei ai si vizibilitate asupra problemei create prin indicatori vizuali luminosi:

- oprit: produsul nu este alimentat (defecțiune)
- verde: produsul funcționează normal
- roșu: produsul este defect
Urmatoarea intrebare pe care vrei sa o adresezi vine din zona costului final pe instalatie... iar raspunsul nostru este: merita sa risti siguranta si linistea familiei si a proiectului tau si sa nu montezi aceasta protectie?
Sau sa te asiguri acum ca ai luat toate protectiile necesare si nu trebuie sa te ingrijorezi mai tarziu?!

 

Intreaba reprezentantul Euro Vial Lighting ce solutii iti ofera pentru siguranta proiectului tau!

 

Descopera aici brosura DX3 STOP ARC de la Legrand

 

 

La Euro Vial Lighting gasesti sigurantele AFDD, pentru protectia ta, a familiei si a proiectului tau! Cere oferta reprezentantului EVL!

 

Contacteaza-ne pentru detalii despre ofertele prezentate sau alte informatii:

 

 

                  

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting