blog-top-header

Sistem de management al motoarelor de la Schneider Electric

Sistem de management al motoarelor

Descoperiti cea mai complexa gama de solutii pentru alimentarea, controlul si protectia motoarelor electrice. Special concepute in conformitate cu standardele in vigoare, contactoarele ofera protectie motoarelor electrice impotriva defectelor de suprasarcina sau scurtcircuit. Acestea pot fi usor asociate cu relee termice si intreruptoare automate, pentru o protectie sumplimentara.

Contactoarele electrice ofera protectie motoarelor impotriva defectelor de suprasarcina. Gama de contactoare TeSys de la Schneider Electric, ofera performante de inalta calitate, eficienta si fiabilitate. Utilizatorii au posibilitatea de a achizitiona o gama extinsa de accesorii pentru controlul motoarelor si al sarcinilor.

 


 


Contactoarele TeSys sunt realizate in conformitate cu standardele IEC si NEMA. Contactoarele electrice, in majoritatea cazurilor, au contacte normal deschise, pentru a garanta oprirea alimentarii in caz de defect. Contactoarele electrice de la Schneider Electric sunt folosite in aplicatii de reglare a motoarelor electrice.

Aplicatii ale contactoarelor electrice:
In termeni simpli, contactoarele electrice sunt echipamente operate electric pentru controlul eficient al circuitelor. Exista mai multe tipuri de contactoare electrice, cum ar fi contactoare cu 4 poli, contactoare cu vid, contactoare AC/DC, care sunt implementate intr-o varietate de aplicatii, cum ar fi circuite de automatizare, circuite de protectie, circuite de control si multe altele.

 

 

 

Alege solutiile Schneider Electric pentru pornirea motoarelor utilizand componente clasice de protectie, comanda si control. TeSys aduce avantaje clare utilizatorilor: economie de timp si spatiu, siguranta si fiabilitate ridicate, performanta si solutii de automatizare imbunatatite.

Alege calitatea Schneider Electric pentru pornirea si protectia motoarelor, cu solutia TeSys: contactoare, relee termice de protectie si disjunctoare automate.

 

 

Descarca de aici fisierul cu repere in stoc sau cere oferta personalizata de la reprezentant EVL: https://www.eurovial.ro/contact

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting