blog-top-header

EVL lanseaza Best Global Brands, primul eveniment din 2020!

Euro Vial Lighting lanseaza Best Global Brands, primul eveniment din 2020!


Luni 27 Ianuarie incepand cu ora 9:00 Euro Vial Lighting lanseaza "Best Global Brands", primul eveniment de acest gen in noul Showroom din București . Echipa Euro Vial Lighting București va asteapta cu portile deschise in Șoseaua Mihai Bravu nr. 12, Sector 2.
 

 

 

Euro Vial Lighting, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale si echipamente electrice, servicii de consultanta pentru proiecte de infrastructura, industrie si rezidentiale, parte a grupului de firme Eurovial, o prezenta in Romania pe segmentul premium, a deschis primul Showroom în București.

„Procesul pentru dezvoltarea business-ului in Bucuresti a fost o tinta a anului 2019, indeplinita cu succes! Compania a inregistrat in ultimii ani o crestere constanta a cotei de piata. A durat mai mult pana am gasit un spatiu potrivit, cu o amplasare foarte buna, aproape de centrul orasului, ceea ce insemna ca electricienilor cat si clientilor persoane fizice le va fi usor sa ne viziteze, indiferent de zona unde isi desfasoara activitatea.

Deschiderea showroomului Euro Vial Lighting coincide cu intrarea in sortiment a brandurilor ABB si Schrack Tehnic cu solutii specializate pentru proiectele partenerilor nostri. Ii asteptam si cu produse ale altor branduri mari, consacrate in piata din Romania, precum Schneider Electric, Legrand Romania si solutii tehnice de iluminat Philips.”, a declarat Cosmin Balaban, Director Executiv - Euro Vial Lighting. 

 
Euro Vial Lighting a pregatit "Best Global Brands", un eveniment special pentru a marca debutul acestui an, in locatia showroom-ului din Bucuresti. 

Intre 27-31 ianuarie, in fiecare zi incepand cu ora 09:00, clientii sunt asteptati sa savureze un mic dejun format dintr-o cafea energizanta si un croissant pufos, intr-o atmosfera propice pentru dezbateri si informatii utile, avand alaturi de noi reprezentati ai producatorilor importanti din domeniu. Acestia ne vor da detalii si solutii pentru dumneavoastra.

Primii 50 de participanti care vor achizitiona produse in valoare de minim 100 Lei, vor primi cadou cate o salopeta marca Euro Vial Lighting.

“Intreaga echipa a magazinului Euro Vial Lighting Bucuresti, asteapta cu nerabdare dezbaterile dumneavoastra. Bucurestenii vor gasi la noi o selecție variata de produse electrice pentru orice tip de aplicatie.

Pentru sustinerea proiectelor dumneavoastra, între 27 si 31 Ianuarie, vom avea preturi promotionale la peste 1000 de produse, asadar bucurestenii au o mulțime de motive sa ne viziteze!”, a declarat Florin Ragazan, Director de Magazin - Euro Vial Lighting Bucuresti.  

Clientii pot gasi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.eurovial.ro. Oferta completa cu toata gama de produse Euro Vial Lighting poate fi accesata pe magazinul online shop.eurovial.ro.

Cosmin Balaban
Director Executiv Euro Vial Lighting
 
Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting