garantii-header-image
garantii-shape-evl
garantii-shape-evl

Garantii Euro Vial Lighting - shop.eurovial.ro

Beneficiarului i se garanteaza ca, in cazul defectarii produsului in conditii normale de utilizare in perioada de garantie, produsul va fi reparat/inlocuit gratuit la sediul Euro Vial Lighting SRL.


Se va incerca solutionarea oricarei probleme de service in termen de 10 zile lucratoare de la receptia echipamentelor. In cazul in care, datorita unor probleme de aprovizionare, nu se vor putea inlocui echipamentele defecte in perioada mai sus precizata, se va prelungi perioada de garantie cu numarul de zile cat respectivele produse nu vor putea fi utilizate de catre beneficiari. Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a produsului. 

Daca dupa trecerea unei perioade de 30 de zile, echipamentele nu pot fi reparate sau inlocuite, cumparatorul poate solicita alte produse la valoarea actualizata a componentelor care nu se pot inlocui. 

Garantia este exclusa pentru consumabile, piese de schimb sau reparatii care rezulta din uzura normala a produsului.
Prin garantia oferita in prezentul Certificat atestam faptul ca drepturile Cumparatorilor prevazute in acesta, precum si in legislatia privitoare la protectia Cumparatorului nu sunt afectate.