blog-top-header

Ziua Voluntariatului Euro Vial Lighting la Constanta a fost un succes!

Actiunea noastra de voluntariat din Constanta a fost una foarte de succes spunem noi. Cuvintele doamnei Cristina, sefa de unitate „N-a mai mers totul de la un cap la altul in cladirea asta de 15 ani…” ne-au oferit exact acel sentiment de multumire si de satisfactie ca am facut un lucru bun.

 

Am „luat cu asalt” Centrul de primire a copiilor in regim de urgenta si ne-am impartit in functie de necesitati. Am schimbat in mai toate camerele de locuit: prizeintrerupatoare si lampi, s-au schimbat lampi cu becuri conventionale cu lampi cu tub neon in camere ca bucataria si spalatoria pentru o lumina mult mai buna si o folosire mai indelungata.

 

In unele camere erau prize arse cu tot cu cabluri stricate in perete. La acestea s-a recurs la spart peretele in zona afectata, schimbat cabluri, refacute legaturile si inlocuite prizele. Dupa aceea am refacut bineinteles si peretii acolo unde a fost nevoie.

 

In corpul de cladire „Mama si Copilul” s-au schimbat lampi pe holuri, tuburi neon, startere etc. Am schimbat mai toate becurile cu becuri economice si LED pentru a reduce consumul si a usura sarcina retelei electrice a cladirii, de asemeni pentru a usura si consumul de materiale devreme ce  becurile economice rezista mult mai mult.

 

Mai jos pozele !

 

    

 

  Multumim conducerii Euro Vial Lighting pentru sustinere si materiale donate, multumim partenerilor nostri pentru materiale donate si nu in ultimul rand electricienilor si prietenilor de la organizatia Zebil de Dobrogea pentru ajutor si participare!

 

 

Promotii din Magazinul Online Euro Vial Lighting