Fi Social!

Termeni si conditii

 

1. DEFINITII SI TERMENI

 

www.eurovial.ro -  este proprietatea exclusiva a S.C. Euro Vial Lighting S.R.L., avand ca date de identificare la RC J13/5279/1994 si CUI RO6742610, cu sediul social in Constanta, Str. Nicolae Filimon nr. 23, et. P+1, c.p. 8700, tel. 0241 558 181 si fax. 241558182.

Vanzator – Euro Vial Lighting

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Wishlist – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa isi creeze Liste.

Lista – pagina web din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).


Site – domeniul eurovial.ro si subdomeniile acestuia.

 

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentele Termene si Conditii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Euro Vial Lighting, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

2. ACCESUL LA SITE

 

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate cele ce urmeaza. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului eurovial.ro.

Site-ul de comert electronic eurovial.ro este proprietatea exclusiva a S.C. Euro Vial Lighting S.R.L., avand ca date de identificare la RC J13/5279/1994 si CUI RO6742610, cu sediul social in Constanta, Str. Nicolae Filimon nr. 23, et. P+1, c.p. 8700, tel. 0241 558 181 si fax. 241558182. Site-ul eurovial.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea Euro Vial Lighting S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-ul eurovial.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. S.C. Euro Vial Lighting S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra – utilizatorul/cumparatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

 

3. CONTUL / UTILIZAREA

 

Inscrierea ca utilizator pe acest site necesita completarea de catre dumneavoastra a unui formular de inscriere in care vor fi trecute cateva date personale obligatorii.

 

Prin completarea formularului de inscriere, utilizatorul / cumparatorul declara ca a implinit varsta de 16 ani si ca este de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Euro Vial Lighting.

 

Aceste date vor fi in mod OBLIGATORIU actuale, clare si complete si VOR FI ACTUALIZATE ORI DE CATE ORI ESTE CAZUL. Compania Euro Vial Lighting isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie: sa creeze confuzii, sa se inscrie in limitele legii si moralitatii. Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Companiei Euro Vial Lighting, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectate). Este interzisa transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte persoane. In cazul in care un utilizator ajunge la concluzia ca din diverse motive datele de accesare a contului nu mai sunt sigure, le poate schimba. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea contului sau precum si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau. Odata cu inregistrarea si deschiderea unui cont, deveniti utilizator si se considera ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

 

4. DATELE PERSONALE

 

Pe site-ul eurovial.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea EURO VIAL LIGHTING S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Euro Vial Lighting numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nu limitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

 

5. COMANDA

 

5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Euro Vial Lighting, in cazul platii online;
5.4.3. datele furnizate de catre Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intra în posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese,

5.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa .

5.7. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii retur a produselor, trimise de catre Cumparator. Suma va fi returnata prin virament bancar.

5.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

5.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

5.10.  In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator nu este disponibil in stoc, iar acesta nu este stocabil la Vanzator, atunci Cumparatorul va fi informat de faptul ca se poate onora comanda doar daca se achizitioneaza la unitate de impachetare ( in functie de Bun) .

 

6. POLITICA DE RETUR

 

 6.1. Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice, conform OUG 34/2014, contactandu-ne la adresa de e-mail shop@eurovial.ro.

6.2. Daca optati pentru returnarea comenzii, veti primi intreaga contravaloare intr-un cont IBAN. Banii vor fi rambursati in termen de maxim 14 de zile conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3. Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate de catre Cumparator.

6.3. Puteti opta pentru schimbarea produsului cu unul similar, iar in cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. In acest caz, cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre Euro Vial Lighting (informatii contact).   
6.4. Produsele comandate online ce au ca modalitate de livrare ridicarea de la punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si testate la receptie). Ne rezervam dreptul de a verifica si accepta produsul la solicitarea clientului.

6.5. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Cumparatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Cumparator.

6.6. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

6.7. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii Euro Vial Lighting de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, intr-un cont bancar. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.8. Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: In cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia; in acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea trimite alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi. (informatii contact).

6.9. Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:

 • zgariata, murdara, taiata, crapata sau cu urme de lovituri;
 • urme de lichid;
 • lipsuri cantitative.

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

6.10. Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 14 de zile de la data notificarii pe e-mail, la adresa shop@eurovial.ro.

6.11. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

6.12. Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

6.12.1. Pentru a putea completa si trimite formularul de retur trebuie sa fii logat. Odata logat vei putea vedea lista de produse pe care le-ai cumparat in istoricul comenzilor. In plus, fiind logat, multe informatii vor fi preluate automat in formular si nu va mai trebui sa le completezi manual.

6.12.2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.

 

7. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

7.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

7.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

7.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

7.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

7.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

 

8. POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

8.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.
8.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

8.3. Euro Vial Lighting poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Euro Vial Lighting are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

8.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic.

8.5. In conditiile prevazute de lege, pretul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul in care Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relatii cu Clientii eurovial.ro.

8.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

8.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

8.8. Dupa 15 (cincisprezece) zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

8.9. Produsele comercializate prin intermediul eurovial.ro sunt noi sau expuse, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si, daca este cazul, de certificat de garantie.

8.10. Preturile promotionale din campaniile desfasurate de Euro Vial Lighting sunt valabile in perioada campaniei, mentionata in fiecare caz in parte, in limita stocului disponibil. Pentru o comanda suplimentara, ce necesita o comanda la Producator, se va face o oferta de pret separata.

8.11. In cazul in care se accepta de catre Cumparator o comanda a unor produse care nu sunt in stocul Euro Vial Lighting, urmand ca produsele sa fie comandate la furnizorul partener al Vanzatorului se va percepe un avans de 50% din valoarea totala comandata.

         8.11.1. Daca Cumparatorul renunta la comanda lansata inainte de termenul de livrare transmis de catre Vanzator si acceptat de catre Cumparator, in acest caz Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu returna avansul achitat de catre Cumparator.

         8.11.2. Daca Cumparatorul renunta la comanda lansata din motive cauzate de Vanzator, in acest caz Vanzatorul va returna avansul achitat de catre Cumparator.

8.12. Daca Cumparatorul este interesat de cantitati mai mari decat cele din stoc, se solicitata disponibilitatea stocului si termen de livrare din pagina produsului sau la adresa de e-mail shop@eurovial.ro

 

9. MODALITATI DE PLATA

Plata se poate face:

9.1  In numerar, la livrare (clienti persoane fizice si juridice);

Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Constanta sau alte localitati, plata se face integral in momentul livrarii, in lei, la valoarea din momentul comenzii online. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.


9.2  Prin ordin de plata/virament bancar (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice) inainte de livrarea comenzii;

Plata prin ordin de plata se face in baza unei Facturi Proforme primite de client la realizarea comenzii online. Marfa va fi livrata dupa confirmarea platii la shop@eurovial.ro.

 

9.3  Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati, unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


9.4 Plata cu cardul de credit, in rate fara dobanda:

 

9.4.1. Plata cu cardul de credit in rate prin EuPlatesc, astfel:

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

a)     Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

starcard.png

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere  ) si platile online devin mai simple ca oricand:

0lasuta.pngRate fara dobanda  ceas.pngperioada de gratie de pana la 56 de zile

 mana_cu_card.pngcomision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

b)     Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

-         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

-         Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

-         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

-         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

-         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

banner_text_apb.png

 

c)     Prin credit card emis de Garanti BBVA

Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în x rate fără dobândă*

În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.

Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

Nu ai încă Bonus Card? Aplică direct online pe bonuscard.ro sau sună la Serviciul de Relaţii Clienți la numerele de telefon: 0800 80 1234 si (+40 21) 200 9494 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea de telefonie).

*pentru plata integrală a datoriei curente”

 

Garanti

 

9.5. Plata in rate prin MOKKA 

 

MOKKA - Avans pe gustul tău

 

Cumpără astazi tot ce ai nevoie, plătește în 6 sau 12 de rate

 

Mokka este o metodă de finanțare bazată pe modelul "Cumperi acum, Plătești mai târziu", prin care poți să achiziționezi produse din magazinul eurovial.ro și să plătești în rate egale pe parcursul a 6 sau 12 de luni.

Este cea mai rapidă soluție pentru finanțarea achizițiilor tale, fără hârtii sau carduri necesare, care oferă aprobare instantă, în urma unui proces care durează mai puțin de 1 minut.

 

 

Cum funcționează Mokka? Ce trebuie să faci?

Intri pe site, cauți produsul favorit și îl adaugi în coșul de cumpărături. Ulterior, după ce ai pus în coș produsele dorite, alegi plata cu Mokka la check-out, îți este alocată o limită și rambursezi mai târziu în funcție de opțiunea aleasă.

1. Alegi metoda de plată Mokka la checkout.

2. Introduci datele tale personale (nume, prenume, telefon, email)

3. Primești Avansul Mokka - limita disponibilă pentru achiziții.

4. Alegi termenul de plată preferat (30 de zile, 6 sau 12 luni) și te bucuri de cumpărături fără griji.

 

Care sunt criteriile pentru a plăti cu Mokka?

Creditarea Mokka este disponibila cetățenilor români persoane fizice cu vârsta de peste 18 ani. Oricine poate aplica și primi o limită in functie de scoring-ul său individual. Pentru acordarea unei limite sunt analizați numeroși factori, inclusiv istoricul de creditare din cadrul Biroului de Credite și registrele debitorilor.

În cazul comenzii finalizate cu modalitatea de plată în rate Mokka, vă informăm că vom confirma comanda după aprobarea contractului de credit.

Mai multe detalii aici.

 

 

9.6. Plata în rate prin TBI Bank 

 

Ai găsit ce îți dorești? Perfect! Cumpără chiar acum cu ajutorul variantelor de finanțare TBI Bank:

 

Pentru cumpărături de până în 2.000 lei, îți oferim posibilitatea de a le achita în 4 rate fixe, cu următoarele beneficii:

 • 0% dobandă
 • 4 rate egale
 • fără emitere card

 

Pentru cumpărături mai mari de 2.000 lei, poți alege să rambursezi ratele lunare cu următoarele beneficii:

 • valoarea ratei lunare rămane fixă pe toată perioada contractuală
 • tu alegi numărul de rate: între 6 și 60 luni
 • fără drumuri la bancă

 

Ce ai de facut? Doar câțiva pași simpli, 100% online:

 1. Iți alegi produsele dorite și le adaugi în coșul de cumpărături
 2. La metoda de plată, alegi TBI Bank
 3. Odată redirecționat în platforma TBI Bank, completezi datele, te identifici cu CI și semnezi electronic documentația de credit
 4. Vei primi răspunsul în câteva minute, iar noi vom fi înștiințați că putem livra produsele.

În cazul comenzii finalizate cu modalitatea de plată în rate Tbi, vă informăm că vom confirma comanda după aprobarea contractului de credit.

Mai multe detalii aici.

 

 

10. FACTURARE – PLATA

 

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului eurovial.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Euro Vial Lighting, precum si pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau in colet, la livrarea Comenzii.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau la fiecare Comanda lansata.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Euro Vial Lighting, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Euro Vial Lighting in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: shop@eurovial.ro.

10.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Euro Vial Lighting si nici nu vor fi stocate de catre de Euro Vial Lighting sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

10.9. Prin serviciul 3D Secure, Euro Vial Lighting asigura Beneficiarul ca toate informatiile private de tip critic si datele cardului bancar folosit pentru plata online sunt pastrate in siguranta si nu sunt divulgate sub nicio forma.

10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

11. INFORMATII DESPRE STOC

 

In lista de produse a fiecarei categorii sunt afisate informatii privind stocurile disponibile.
Informatiile se refera la stocul din depozitele proprii si sunt actualizate in timp real.

In functie de disponibilitate, statusurile posibile sunt:
pe stoc (nr. bucati) - produsul este in stocul Euro Vial Lighting
la comanda - produsul este disponibil in urma unei comenzi, termenul de livrare fiind in functie de producator (termenul de livrare va fi comunicat ulterior). Daca sunteti interesat de cantitati mai mari decat cele din stoc, va rugam sa solicitati disponibilitatea stocului si termen de livrare.12. GARANTIE

 

Beneficiarului i se garanteaza ca, in cazul defectarii produsului in conditii normale de utilizare in perioada de garantie, produsul va fi reparat/inlocuit gratuit la sediul Euro Vial Lighting SRL.


Se va incerca solutionarea oricarei probleme de service in termen de 10 zile lucratoare de la receptia echipamentelor. In cazul in care, datorita unor probleme de aprovizionare, nu se vor putea inlocui echipamentele defecte in perioada mai sus precizata, se va prelungi perioada de garantie cu numarul de zile cat respectivele produse nu vor putea fi utilizate de catre beneficiari. Pierderea certificatului de garantie determina iesirea din garantie a produsului. 

Daca dupa trecerea unei perioade de 30 de zile, echipamentele nu pot fi reparate sau inlocuite, cumparatorul poate solicita alte produse la valoarea actualizata a componentelor care nu se pot inlocui. 

Garantia este exclusa pentru consumabile, piese de schimb sau reparatii care rezulta din uzura normala a produsului.
Prin garantia oferita in prezentul Certificat atestam faptul ca drepturile Cumparatorilor prevazute in acesta, precum si in legislatia privitoare la protectia Cumparatorului nu sunt afectate.

 

13. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

13.1. DATE PERSONALE

Compania care administreaza site-ul eurovial.ro este S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L., cu sediul in Constanta, Str. Nicolae Filimon nr. 23, et. P+1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/5279/1994 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO6742610.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si conformitate cu prevederile legale. Numarul de operator de date de la ANSPDCP pe care S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L. il detine este: 9334.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Va rugam sa o cititi cu atentie. EURO VIAL LIGHTING S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. eurovial.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Scopul colectarii datelor este:

– informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorului/Cumparatorului.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Euro Vial Lighting, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 9334, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus

Este necesar sa furnizati datele in vederea vanzarii/facturarii, emiterii eventualelor garantii, documente si materiale informative. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea realizarii celor de mai sus. eurovial.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu cedeaza catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului eurovial.ro. De asemenea, eurovial.ro nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul eurovial.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor despre card se face in mod exclusiv pe serverele institutiei de autorizare a Tranzactiei, iar eurovial.ro nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. EURO VIAL LIGHTING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia Cumparatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

In conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR).
 2. Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR);
 3. Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR);
 4. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR);
 5. Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR);
 6. Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR);
 7. Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 7 GDPR). Retragerea consimtamantului se va putea exercita in acelasi mediu in care a fost acordat.
 8. Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

 

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra ne puteti contacta prin telefon la numarul 0241558181, prin fax la numarul 0241558182 sau email la office@eurovial.ro sau shop@eurovial.ro , sau prin posta la adresa str. Nicolae Filimon, numarul 23 Constanta

 

13.2. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de S.C. EURO VIAL LIGHTING S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@eurovial.ro De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

14. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

 

Intregul continut al site-ului eurovial.ro, incluzand texte, imagini, reprezentari grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Euro Vial Lighting, si/sau a partenerilor sai, si/sau a furnizorilor sai, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii EURO VIAL LIGHTING S.R.L si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. Folosirea fara acordul scris a Euro Vial Lighting a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea EURO VIAL LIGHTING S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor. Este interzisa transmiterea de informatii la care aveti acces prin intermediul site-ului eurovial.ro, catre persoane sau departamente de la firme concurente.

 

15. SECURITATEA INFORMATIILOR

 

EURO VIAL LIGHTING S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. EURO VIAL LIGHTING S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de eurovial.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea EURO VIAL LIGHTING S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

 

16. DREPT APLICABIL. LITIGII

 

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea EURO VIAL LIGHTING S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre EURO VIAL LIGHTING S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

17. POLITICA COOKIE

 

eurovial.ro foloseste module cookie, mici fisiere de date transferate pe hard disk-ul computerului dumneavoastra. Euro Vial Lighting sau furnizorii sai de servicii trimit module cookie atunci cand navigati pe site-ul nostru sau pe site-uri unde apar reclamele noastre, cand faceti cumparaturi, cand solicitati sau personalizati informatii sau cand va inregistrati pentru anumite servicii. Prin acceptarea modulelor cookie utilizate pe site-ul nostru sau site-urile pe care apar reclamele noastre acestea ne pot oferi acces la informatii despre comportamentul dumneavoastra de navigare pe site-uri, pe care le putem utiliza pentru a va personaliza experienta si pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim.


18. PUBLICITATE

 

18.1. Newsletterele Euro Vial Lighting sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Euro Vial Lighting. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

18.2. In momentul in care, Utilizatorul/Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

        18.2.1. prin contactarea Euro Vial Lighting in acest sens.

        18.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.

        18.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

18.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

19. PROGRAM DE FUNCTIONARE

 

 Comenzile pot fi inregistrate online in orice interval orar, dar perioada lor de procesare se desfasoara zilnic in intervalul 8:00-16:30. Comenzile inregistrate in zilele de Sambata, Duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

20. RASPUNDERE

 

20.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

20.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

20.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 

20.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.