Fi Social!

LIVRAREA BUNURILOR

 

 • Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat catre Cumparator sau in filialele Euro Vial Lighting, conform optiunii Clientului.
   

 • Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
   

 • Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei, si la solicitare expresa in afara Romaniei, acolo unde este posibil.
   

 • Marfa comandata va fi livrata in max. 48 ore, in cazul in care este pe stoc si de la confirmarea platii acesteia. Pot exista si exceptii cand livrarea poate dura mai mult, datorita unor situatii neprevazute: daca nu este pe stoc, iar furnizorul ne da un termen mai mare de livrare. In acest caz vi se va transmite termenul de livrare a produsului comandat.
   

 • In functie de volumul si valoarea comenzii, dar si de localizarea geografica a adresei de livrare, se pot percepe taxe de transport. Aceste taxe de transport vor fi evidentiate explicit pe factura transmisa cu produsele comandate, la livrare, dar si trimisa pe email, in cazul solicitarii acesteia in mod expres. Vezi informatii despre conditiile de Transport.
   

 • Cumparatorul va fi contactat telefonic inaintea livrarii si este obligat sa fie prezent la receptie (personal sau prin delegat), sa asigure calea de acces pana la locul de descarcare, precum si personal pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport intr-un timp adecvat fiecarei situatii.

 

INFORMATII TRANSPORT

 

Livrarea comenzilor se poate efectua:
 

1. Livrare la EasyBox

Produsele comandate de dumneavoastra pot fi acum livrate si la oricare din cele peste 3000 EasyBox-uri din Romania.

Conditia este ca coletul cu produsele comandate sa se incadreaze in dimensiunile standard ale sertarelor, respectiv:

- Celule Mari: 470 x 440 x 390 mm.

- Celule Medii: 470 x 440 x 200 mm.

- Celule Mici: 470 x 440 x 100 mm

Costul livrarii la EasyBox este de doar 10,59 Lei (inclusiv TVA), sau GRATUIT pentru comenzi de peste 350 Lei (inclusiv TVA).

2. Prin curier, la adresa specificata la lansarea comenzii;
3. Prin ridicare direct de la magazinul/filiala Euro Vial Lighting.

Transportul si taxa de ramburs este gratuita in toate localitatile din Romania in care au sedii compania de curierat partenere, numai pentru comenzile care depasesc valoarea de 300 lei + tva.

 

Exceptie fac urmatoarele categorii de produse: produse agabaritice, stalpi de iluminat, cablu pe tamburi, produse siderurgice (platbanda de impamantare, tarusi, etc) sau in functie de zona geografica – daca este in afara ariei de livrare a firmei de curierat.  In acest caz se va transmite de catre vanzator o oferta de pret pentru transport personalizata.


In cazul in care aveti in comanda mai multe echipamente electrice, unele avand termen mai mare de livrare, altele mai mic si doriti mai multe transporturi pentru comanda, va rugam sa ne precizati acest lucru (costul de transport va fi astfel mai mare).

In cazul in care valoarea produselor este mai mica de 300 lei + tva, costul transportului este de 16,81 lei +tva (20 lei inclusiv tva)..

Exceptie fac urmatoarele categorii de produse: produse agabaritice, stalpi de iluminat, cablu pe tamburi, produse siderurgice (platbanda de impamantare, tarusi, etc) sau in functie de zona geografica – daca este in afara ariei de livrare a firmei de curierat.  In acest caz se va transmite de catre vanzator o oferta de pret pentru transport personalizata.

Comanda va fi livrata, in general, in urmatoarea zi lucratoare dupa expedierea coletului. Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare, in functie de zona geografica in care locuiesti sau volumul de lucru al companiei de curierat partenere.

Produsele tale vor fi impachetate cu grija si expediate in bune conditii. Deoarece coletele sunt preluate la ora 15:00 din depozitul nostru, comenzile sosite dupa aceasta ora, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. Livrarea se face catre adresa completata de tine in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 8-17, te rugam sa precizezi o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar.

Toate coletele sunt insotite de facturi.